V 6. krogu Lige NLB ivanško zasedbo čaka še četrto gostovanje v letošnji sezoni. Tokrat se bo zasedba Aleksandra Polaka pomerila z ekipo Krškega, ki se je vrnila v elitno ligo.

SVIŠ-evi rokometaši imajo po petih odigranih krogih tri neodločene izide in dva poraza ter s tremi točkami zasedajo 10. mesto na prvenstveni lestvici, domači igralci pa imajo na svojem računu eno točko, ko so podobno kot naši rokometaši odigrali neodločeno z Urbanscape Loko. V zadnjem krogu so na gostovanju v neugodnem Ormožu le za malo ostali brez točke (31-30).

Derbi spodnjega dela lestvice bo zagotovo privabil lepo število gledalcev in navijačev. Po reprezentančnem premoru, ki je naši ekipi zaradi poškodb in utrujenosti prišel še kako prav, se jutri nadejamo, da fantje prikažejo svojo pravo igro in dosežejo prvo zmago v letošnji sezoni. Pred srečanjem je izjavo podal desni zunanji, Domen Košir, ki je poskrbel za zadnja dva zadetka in neodločen izid na srečanju proti Škofji Loki: “Po tednu premora se odpravljamo na težko gostovanje v Krško. Vzdušje v ekipi je odlično in z dobro igro upamo na prvo zmago v sezoni. Vabim vse navijače v Krško, da nas podprejo v čim večjem številu.”

Srečanje 6. kroga Lige NLB med domačo ekipo RK Krško in gostujočo zasedbo RK SVIŠ Ivančna Gorica se prične ob 19. uri v Dvorani ŠC Krško.

 

Navijajmo za SVIŠ. DEJMO SVIŠ!!!

(Skupno 55 obiskov, današnjih obiskov 1)