V 16. krogu Lige NLB se bosta danes ob 19. uri, v osnovnošolski dvorani pomerila domači RK SVIŠ Ivančna Gorica in gostje iz Dobove.

Ivanški rokometaši so v preteklem krogu gostovali v Ljubljani in se po slabi obrambni predstavi domov vrnili brez točk, gostje iz Dobove pa so morali šele v zadnjih trenutkih srečanja priznati premoč ekipi iz Škofje Loke. Na prvenstveni lestvici ekipi ločita le dve točki, Ivančani zasedajo 11. mesto in imajo na svojem računu 9 točk, gostje pa so le mesto za njimi, s sedmimi osvojenimi točkami. 

Glede na rezultat, ki sta ga ekipi dosegli v prejšnjem krogu in ogorčen boj za obstanek v prvi ligi, se nadejamo lepega rokometnega večera ter borbene in všečne igre, zato ponovno napolnimo dvorano in podprimo domače rokometaše.

Trener Aleksander Polak tudi zaradi poškodb v ekipi (Vidmar, Kutnar) vse več priložnosti ponuja mladim in perspektivnim igralcem. Eden izmed njih je Roš Omahen, ki takole pričakuje današnje srečanje: “Čaka nas tekma, ki je tako za nas, kot za nasprotnika zelo pomembna. Skušali bomo popraviti vtis iz Ljubljane in s trdo borbo vzeti točke ekipi Dobove. Vabim vse navijače, da v soboto napolnimo domačo dvorano!”

Navijači lepo vabljeni!

Sponzorji tekme so:

  • SOULFIE, Renata Bobnar Kamnikar s.p. iz Vira pri Stični,
  • POLI-METAL d.o.o. iz Štor pri Celju,
  • Gozdarstvo Ivan Mlakar s.p. iz Štor in
  • PSC PREŠEREN d.o.o.: Popravilo vseh vrst Radio, TV, Video in malih gospodinjskih aparatov, v Ljubljani in Mariboru. Se vidimo v soboto ob 19:00. DEJMO SVIŠ!
(Skupno 82 obiskov, današnjih obiskov 1)