V današnjem večernem dvoboju 6. kroga Lige NLB bomo spremljali dolenjski spopad med domačim SVIŠ-em in gostujočo zasedbo novomeške Krke. Slednja je v soboto na gostovanju v Estoniji, na premierni evropski tekmi, visoko slavila (23-32). Tudi tokrat bodo rokometaši iz dolenjske prestolnice favoriti, toda naši fantje so v tej sezoni že večkrat dokazali, da se lahko zadeva obrne. Če bo tudi tokrat navijaška kulisa takšna kot na prejšnjih srečanjih, se nam obeta pravi rokometni praznik. Ne zamudite tega in pridite navijat za domače fante. Srečanje se prične ob 19. uri. Med polčasom bo sponzor tekme znova poskrbel za bogato nagradno igro.

Gostje iz Novega mesta imajo po petih odigranih tekmah na svojem računu 7 točk. Po zanesljivih zmagah proti Loki, Slovanu in Ormožu, so v zadnjih sekundah srečanja iztržili neodločen izid proti Škofljici, na zadnji tekmi pa morali priznati premoč trebanjskemu Trimu. Na drugi strani ivanški rokometaši še naprej navdušujejo s svojo igro in imajo na prvenstveni lestvici 6 točk, ki so jih dobili z zmagami proti Ribnici, Dobovi in Slovenj Gradcu. Vmes so vzeli še zgodovinsko točko Celju, vendar ta še vedno ni registrirana zaradi pritožbe nasprotnega moštva.

Na zadnjih tekmah se je za pomembnega aduta iz rokava izkazal desni zunanji Domen Košir, ki je takole strnil svoja pričakovanja pred tekmo z dolenjsko zasedbo: “Po prostem vikendu k nam prihaja novomeška Krka, ki je ena najboljših ekip v ligi, tako da v tekmo vstopamo motivirani, da se pred domačo publiko prikažemo v čim boljši luči, kaj nam bo to prineslo pa bomo videli. Navijači vabljeni.”

Sponzor tekme je:

  • podjetje Vitaterm, d.o.o. iz Stične, ki prinaša več kot le udobje. Specializirani za prodajo in montažo klimatskih naprav in toplotnih črpalk, ustvarjajo popolno okolje za uživanje v vsakem trenutku. Odkrijte njihovo ponudbo na spletni strani vita-term.si in ustvarite prijetno okolje tudi doma.

 

DEJMO SVIŠ. NAVIJAMO ZA VAS!!!

(Skupno 82 obiskov, današnjih obiskov 1)