Pred rokometaši SVIŠ-a iz Ivančne Gorice je nova pomembna tekma. Jutri, v soboto, 25. marca ob 19. uri v 19. krogu NLB Lige doma gostijo ekipo rokometnega kluba Krško. Na prvenstveni lestvici domači rokometaši z 11-imi točkami zasedajo 11. mesto, posavski rokometaši pa so s sedmimi točkami na repu razpredelnice.

Zadnja domača tekma proti Škofji Loki se ni izšla po željah SVIŠ-eve zasedbe. Kljub 20-im obrambam Jake Glavana, so tekmeci zanesljivo slavili. Jutrišnja nasprotnika bijeta ogorčen boj za obstanek med prvoligaško druščino, zato bomo zagotovo spremljali zanimiv dvoboj. Navijači, verjamemo, da bodo z vašo pomočjo in polno dvorano, točke ostale doma.

Na prvem srečanju v dvorani ŠC Krško smo spremljali izenačeno tekmo, na kateri so imeli domači skozi celotno srečanje rahlo pobudo, na koncu pa so ivanški rokometaši prišli do neodločenega izida.  Za kratek komentar pred izjemno pomembnim dvobojem je bil na voljo izkušeni Klemen Sašek: “Naša dolžnost je, da se na tej tekmi odkupimo navijačem za slabo predstavo v prejšnjem krogu! Za eno in drugo ekipo je to zelo pomembna tekma v boju za obstanek. Mi obljubljamo borbo do zadnje sekunde in upamo na pozitiven rezultat.”

Sponzorja tekme sta :

  • podjetje NAJCOM, ki poskrbi za celovite rešitve na področju vezenja, tiska in prodaje promocijskega materiala ter poslovnih daril
  • ter MESARSTVO MAVER, ki ima svoje prodajalne v Stični, Višnji Gori, Grosuplju in Šmarju Sap.

Se vidimo v soboto ob 19. uri. Navijamo za SVIŠ!!!

(Skupno 84 obiskov, današnjih obiskov 1)