Članska ekipa RK SVIŠ je v ponedeljek 10. avgusta pričela z vadbo za sezono 2015/2016, v kateri bo tekmovala v 1. B državni ligi.

Na prvem treningu je imel trener Miloš Aksentijevič na voljo vse igralce. Tako tiste starejše, izkušenejše (Simon in Gašper Stopar, Matevž Potokar, Jernej Marinčič, Aljaž Bučar, Matej Košir, Denis Zavodnik in Gašper Slapničar), nekaj mlajših, ki so prve članske izkušnje nabrali že v pretekli sezoni (Robert Tekavec, David Pekeč, Matic Košir, Jakob Hrovat, Luka Bregar, Jure Oven in David Podržaj), ter novince Aljaža Sadarja (RD Šmartno 99), Matica Andoljška in Jana Šego (oba RD Ribnica). Prav gotovo se bo zasedbi priključil še kdo iz mladinskega pogona.

Ekipa, ki je tekmovala v spomladanskem delu sezone 2014/2015 v 1. NLB ligi, tako ni deležna večjih sprememb. Ekipo sta zapustila le Tine Marušič, ki se je vrnil v Gorenje in Anže Nered, ki se je vrnil na Škofljico. Med igralci pa tudi ni omenjen Gregor Pekolj, dolgoletni steber ekipe, ki pa bo pomagal trenerju na treningih in po potrebi tudi zaigral.

S tako malo spremembami v ekipi in tremi okrepitvami pa je cilj članske ekipe jasen – potegovati se za vrh lestvice. Upajmo na najboljše.

 

 

 

(Skupno 67 obiskov, današnjih obiskov 1)