V soboto 26. 9. 2015 je članska ekipa RK SVIŠ Ivančna Gorica gostovala v vedno vročem Grosupljem in z domačini igrala neodločeno. Po prikazanem bi lahko zmagali, lahko pa bi obe točki ostali tudi v Grosupljem. Glede na vse možne poškodbe, bolezni in odsotnosti  v ekipi (kar 6 igralcev) pa smo z rezultatom realno lahko zadovoljni, saj je bilo v ekipi 3/4 mladincev in 1/4 članov, zato si fantje za prikazano zaslužijo čestitke. Skozi večino prvega polčasa sta bili ekipi izenačeni, pri čemer si nobena od ekip ni uspela priboriti vodstva več kot za 1 zadetek. V končnci polčasa pa so si naši fantje z nekaj uspešnimi akcijami tako v obrambi kot napadu, le uspeli priboriti prednost 3 zadetkov. 2. polčas so začeli z igralcem več in povišali prednost na +4 (17 : 13), ki pa so jo Grosupeljčani uspeli dokaj hitro izničiti in izenačiti na 19 : 19. Nato se je igralo gol za gol; v 49. minuti je bilo še +2 za naše (27 : 25), nato pa je sledila več kot napeta končnica. 30 sekund pred koncem smo imeli napad za zmago, vendar so se domačini ubranili in ekipi sta se razšli brez zmagovalca.

RK Grosuplje : RK SVIŠ Ivančna Gorica 30 : 30 (13 : 16)

Grosuplje: Grum Blaž in Mišigoj (vratarja), Grum 3, Knep, Mišmaš 10 (5), Zakotnik, Rede, Strojan 11 (2), Slemenjak, Kastelic 3, Repar 1, Pevec, Šemrov, Petrovič 2, Virant, Kump; trener: Andraž Repar.

SVIŠ: Podržaj, Pekeč in Šega (vratarji), Tekavec 6, Andoljšek 3 (3), Oven, Krese, Stopar Simon, Sadar 4, Knez 4, Košir Matej 3, Pirnat 1, Stopar Gašper 3, Košir Matic 6, Pirc Urh; trener: Miloš Aksentijević

V prihodnjem 3. kolu v Ivančni Gorici gostujejo še neporaženi sosedje iz Šmartnega. Navijači vabljeni na še en sosedski derbi za vrh lestvice.

(Skupno 151 obiskov, današnjih obiskov 1)