V ponedeljek so mlajši dečki A 2. kolu še drugič gostovali, tokrat v Kočevjem in zabeležili še drugo zmago v prvenstvu. Bili so precej boljši od domačinov, saj so si že v 1. polčasu priigrali visokih 14 zadetkov prednosti. V 2. polčasu so priložnost za igro dobili vsi igralci in zmaga je odšla v Ivančno Gorico.

RK Grča Kočevje : RK SVIŠ Ivančna Gorica 18:32 (5:19)

SVIŠ: Humar in Žurga Matevž (vratarja), Pirnat 4, Vidmar 4, Ropič Nejc 3, Perko Blaž 5, Batis 3, Žurga Anže 6, Košak, Radovan, Ceglar, Krajnc 4, Kompare 2.

V torek so v 2. kolu na Škofljici še drugič gostovali mladinci, ki so zabeležili še drugo zmago na gostovanju. V prvem delu prvega polčasa so si hitro priigrali 4 zadetke prednosti, vendar nato dovolili, da so jih domačini ujeli, do konca polčasa pa so si le priigrali 3 zadetke prednosti. Dobro so začeli drugi polčas, vodili že s 5 zadetki prednosti, nato pa spet malce popustili v obrambi, tako da so se domačini približali, vendar naših niso ujeli.

RK Škofljica – RK SVIŠ Ivančna Gorica 28:30 (12:15)

SVIŠ: Pekeč in Podržaj (vratarja), Pirnat 2, Kastaneto, Robida, Košir 13, Strmole, Knez 3, Krese 3, Oven 2, Pirc 5, Tekavec 2.

Čestitke!

V prihodnjem vikendu v nedeljo ob 17.00 uri mlajši dečki doma gostijo Metliko, ob 19.00 uri pa mladinci ravno tako vrstnike iz Metlike.

 

(Skupno 87 obiskov, današnjih obiskov 1)