V 5. krogu 1.B lige Rokometni klub SVIŠ iz Ivančne Gorice gosti RK Radeče-MIK Celje. Slednji na lestvici s petimi točkami zasedajo 6. mesto, Ivančani pa so na 8. mestu s točko manj. Pomerila se bosta enakovredna tekmeca, zato vse navijače vabimo, da obiščete rokometno tekmo, ki bo v soboto 17. oktobra ob 19:00 uri v dvorani OŠ Stična ter domači ekipi pomagate do novih točk. Sponzorja tekme sta:

Družinsko podjetje KOTNIG d.o.o., ki se ukvarja s trgovino in gostinstvom in vas lepo vabi v Gašper bar v Stično, kjer vam nudijo sveže rogljičke, tople sendviče, hot dog, odlično kavo in ostalo pijačo po ugodnih cenah. Hkrati v lokalu razpolagajo s prostorom, kjer vam organizirajo sestanke, zabave ter praznovanja. Lepo vabljeni!

gasp fb   gasper bar logotip

Podjetje ELCOM d.o.o., ki je eno izmed vodilnih podjetij na področju elektroinštalacij v Sloveniji z 20 letnimi izkušnjami.

Glavne dejavnosti družbe zajemajo:

  • elektroinštalacije za razsvetljavo, moč in strelovod ter inštalacije za telefonijo in računalništvo v industrijskih, poslovnih in stanovanjskih objektih,
  • izdelava in vgradnja stikalnih blokov (elektro omar),
  • vzdrževanje električnih inštalacij in elektroenergetskih naprav,
  • meritve kvalitete izvedenih električnih inštalacij in izdajanje izjav o ustreznosti inštalacij glede na veljavne predpise,
  • projektiranje elektroinštalacij jakega in šibkega toka ter strelovodne zaščite,
  • veleprodaja elektroinštalacijskega materiala.

Primarni cilj naše družbe je kakovostno izvajanje storitev na področju elektroinštalacij skladno s predpisi in zakoni ter upoštevanjem omejitev, ki jih postavlja družbeno okolje, in to v načrtovanih rokih in dogovorjenem obsegu.

Imajo mlad, strokovno usposobljen in uspešen kolektiv, ki se vseskozi dodatno izobražuje, prilagaja potrebam trga in sprejema nove izzive. Njihovo sodelovanje temelji na medsebojnem spoštovanju, zaupanju in poštenosti med zaposlenimi in poslovnimi partnerji.

 

(Skupno 140 obiskov, današnjih obiskov 1)