Ob koncu sezone, ki je predvsem zaradi mladih ekip prinesla klubu veliko zadovoljstva, je bil izpeljan še občni zbor, ki je bil hkrati tudi volilni.

Iz poročil je bilo zaznati zadovoljstvo saj so vse ekipe, razen članske, dosegle zelo zavidljive rezultate. Nekatere uvrstitve mladih so bile celo vrhunske (2. mesto starejših dečkov A, 3. mesto mlajših dečkov A, 6. mesto mlajših dečkov B, …), le-te pa uvrščajo Rokometni klub SVIŠ med najuspešnejše slovenske klube v tekmovanju mladih.

Sprejeti so bili dolgoročni cilji: ohranjanje kvalitetnega dela z mladimi in se s svojim igralskim kadrom v naslednjih sezonah potegovati za vrnitev v 1. ligo, skrb za domač trenerski kader, privabiti posameznike za organizacijsko delo v klubu in poskrbeti za medijsko prepoznavnost kluba; so le nekateri izmed njih.

Izrečena je bila zahvala dosedanjemu vodstvu kluba za opravljeno delo. V nov upravni odbor za štiriletno obdobje so bili izvoljeni: Marjan Potokar (predsednik), Jože Polak (podpredsednik), Gregor Pekolj (podpredsednik), Boštjan Košir (tajnik) in člani Andrej Zelko, Saša Pekeč, Gregor Kompare, Jernej Marinčič, Tomaž Zelko, Matjaž Karner in Milena Vrenčur (kot predstavnica občine).

Ob koncu velja omeniti, da je bila sprejeta odločitev, da se dolgoletnemu predsedniku Janezu Zupančiču (1999 – 2015), ki je že lani postal častni predsednik kluba, podeli plaketa za uspešno in požrtvovalno vodenje kluba v katerem je klub zabeležil največje tekmovalne uspehe v zgodovini rokometa v občini Ivančna Gorica.

Velja omeniti, da se je zbora udeležil predsednik ZŠO Ivančna Gorica, Mitja Hren, ki je v svojem nagovoru pohvalil odlično delo kluba in mu zaželel podobnih uspehov tudi v prihodnje.

 

 

 

 

(Skupno 135 obiskov, današnjih obiskov 1)