V petek 23. 9. 2016 se je članska ekipa RK SVIŠ Ivančna Gorica v dvorani OŠ Stična predstavila domačim navijačem in jih razveselila s prvo domačo zmago v novi sezoni. V 2. kolu so gostili RK Cerklje in zmagali 32:28 (15:11). Ivančani so vodili od 1. minute dalje, pri čemer se je njihova prednost vseskozi gibala med 1 do 5-etimi zadetki v zadnji minuti 1. polčasa, ko so gostje ob koncu le uspeli znižati na 15:11. Igra v napadu je bila na solidnem nivoju, s kar nekaj protinapadi; hitro kroženje žoge pa je botrovalo številnim zadetkom iz krilnih položajev. V 2. polčasu je bila zgodba podobna; naši fantje so vseskozi varno vzdrževali razliko, največ je bilo tudi 6 zadetkov prednosti, tako da so tekmo mirno pripeljali še do druge zaporedne zmage v sezoni. Ekipa se še uigrava in ko bodo še bolj strnili vrste v obrambi, lahko od ekipe pričakujemo še višji nivo igre. Čestitke! V prihodnjem kolu v soboto 1. oktobra ob 19.00 uri članska ekipa gostuje v Črnomlju. Pred tekmo se je domače občinstvo poslovilo od dolgoletnega članskega igralca RK SVIŠ Ivančna Gorica Jerneja Marinčiča, ki je zaključil igralsko kariero in se pridružil upravnemu odboru kluba, ki se mu je zahvalil za njegov zelo velik igralski prispevek v SVIŠ-u. Hvala Jerry!

23.9.16, zahvala Marinčiču (21)

RK SVIŠ Ivančna Gorica – RK Cerklje 32:28 (15:11)

SVIŠ: Slapničar in Pekeč (vratarja), Tekavec, Bevec 1, Knez, Zavodnik 8, Hrovat, Stopar Simon 5, Robida, Ferkulj 1, Košir Matej 2, Pirnat, Krabonja 6, Kastaneto, Corel 3, Košir Matic 6 (4).

Cerklje: Miščovič, Slak, Dolenc, Fajon J., Muršec 2, Stare 2, Fajon L. 1, Prešeren, Križaj 4, Bučar 6, Zlatnar, Matičič 8, Tušek, Setnikar 5.

Jernej Marinčič – Jerry v eni izmed njegovih številnih akcij v dresu SVIŠ-a

Jerry

 

(Skupno 148 obiskov, današnjih obiskov 1)