V tem vikendu so pričeli državno rokometno prvenstvo v tekmovanju mladih tudi najmlajši rokometaši mlajši dečki B (letnik 2005 in mlajši) in mlajši dečki A (letnik 2004). Kljub temu, da je bilo sobotno jutro oblačno in deževno je v Ribnici za mlajše dečke A in B RK SVIŠ Ivančna Gorica posijalo sonce. Mlajši dečki B so namreč rutinirano premagali sovrstnike iz Ribnice z rezultatom 17 : 25. Tudi na drugi tekmi je sonce še vedno sijalo in pregnalo še tiste zadnje oblake, kajti mlajši dečki A so ravno tako premagali vrstnike iz Ribnice z rezultatom 19 : 22. Obe ekipi sta prikazali odlično igro, z borbeno obrambo in lepimi potezami v napadu in s tem pokazali, da se za rokometno prihodnost v Ivančni Gorici ni potrebno bati. Vse čestitke našim najmlajšim.

Mlajši dečki B:

RD Ribnica : RK SVIŠ Ivančna Gorica 17 – 25 (6 – 15)

SVIŠ: Retar in Fink (vratarja), Maver, Miklič, Erčulj, Finec, Hribar, Bradač 2, Omahen 4, Šparl 4, Kolarič 2, Pekeč, Hren, Zaletel, Zajc 1, Skubic 12.

Mlajši dečki A:

RD Ribnica : RK SVIŠ Ivančna Gorica 19 – 22 (8 – 12)

SVIŠ: Retar in Fink (vratarja), Erčulj, Bradač Martin, Omahen 2, Šparl, Košak, Kolarič 3, Ceglar 1, Bradač Žiga 3, Pekeč, Kompare 6, Slapničar 2, Skubic 5.

(Skupno 67 obiskov, današnjih obiskov 1)