Po Novem letu mlade selekcije RK SVIŠ Ivančna Gorica nadaljujejo s tekmami državnega prvenstva. Kadeti in starejši dečki B so odigrali prve tekme (od skupno 14-tih) polfinala državnega prvenstva, medtem ko bodo mladinci niz 10-tih tekem za uvrstitev v 1. mladinsko ligo pričeli v ponedeljek 6. februarja, ko gostijo ekipo Dol-Hrastnika. Kadeti, ki jih na žalost pestijo poškodbe, so v nadaljevanju odigrali 3 tekme in zabeležili 1 zmago in 2 poraza. Doma so premagali Krim-Olimpijo 30-28, izgubili proti Škofji Loki 27-33 ter na gostovanju pri Škofljici 24-30. Starejši dečki B so odigrali 2 tekmi, in sicer so na gostovanju premagali Krško 34-27, doma pa v derbiju klonili proti državnim prvakom iz Slovenj Gradca 20-21.

S tekmami nadaljevanja so pričeli tudi mlajši dečki A in B, ki morajo pred polfinalom državnega prvenstva odigrati še nekaj tekem. Mlajši dečki A so odigrali 2 tekmi, in sicer so zmagali na gostovanju v Kočevju 29-23 ter doma proti Trebanjcem 20-17. Mlajši dečki B so ravno tako odigrali 2 tekmi, in sicer so zmagali v Sevnici 29-16 ter doma proti Trebanjcem 23-14. Mlajši dečki B bodo do konca rednega dela odigrali še 3 tekme, trenutno pa z 9 zmagami brez poraza vodijo na prvenstveni lestvici. Mlajši dečki A bodo odigrali še 4 tekme, trenutno pa z 8 zmagami in 2 porazoma zasedajo 3. mesto na prvenstveni lestvici.

Svoj drugi turnir so odigrali mlajši dečki C, ki so v Sevnici premagali tako domačine kot sosede iz Trebnjega in glede na zadnji turnir prikazali lep napredek v igri.

Vse čestitke!

(Skupno 58 obiskov, današnjih obiskov 1)