Za našo člansko ekipo so že tri tekme nove sezone, kjer so vsako tekmo zaključili s polnim izkupičkom. Pred njimi pa je nova domača tekme, in sicer k nam prihaja ekipa Radeč.

Tri zmage našo ekipo uvrščajo na drugo mesto lestvice, kjer smo še z, dvema neporaženima, ekipama Škofljice in Drave iz Ptuja. Naš naslednji nasprotnik – ekipa RK Radeče Papir Nova – pa se nahaja na osmem mestu. Na treh tekmah so zabeležili dva poraza (Ptuj in Dol) ter zmago (proti Krimu), v ekipi pa imajo tudi četrtega strelca lige (Blaž Ernestl – 23 golov).

V lanski sezoni smo na obeh tekmah zmagali, na prvi domači smo Radečane premagali z 36:25, na “povratnem srečanju” pa smo slavili z 25:31.

Ob neporaženosti, ki je v ekipo prineslo samozavest pred naslednjimi tekmami, pa kljub temu naše fante ne čaka ravno lahko delo. To odločno potrjuje tudi naš najstarejši igralec v ekipi Matej Košir: “Tri tekme in tri zmage so sigurno prinesle določeno samozavest v ekipo. Sedaj nas čaka tekma z Radečami, ki nikakor niso lažji nasprotnik. Gre za stalnega 1.b ligaša, ki ima ekipo sestavljeno z nekaj izkušenimi in nekaj mladimi igralci. Na tekmo se bomo dobro pripravili in ob pravem pristopu in podpori s tribun mislim, da na domačem terenu zmaga ne bi smela biti vprašljiva.”

Dvoboj prvo in osmo uvrščene ekipe bo v soboto, 7. oktobra, ob 19.00 v naši dvorani OŠ Stična.

Sponzor tekme je Pizzerija Kegeljček, Robert Kutnar s.p. iz Radohove vasi.

Vabljeni!

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 123 obiskov, današnjih obiskov 1)