Po reprezentančno-prazničnem premoru naša članska ta vikend nadaljuje s tekmami 1.B rokometne lige. Že prva tekma v novem mesecu pa bo lokalni derbi proti Grosuplju.

Večni lokalni derbi bo tokrat v Grosuplju, ekipi pa sta se nazadnje pomerili v sezoni 2015/16, kjer so naši na obeh tekmah osvojili tri točke (v gosteh remizirali s 30:30 in doma zmagali z 29:23). Ravno prva tekma oziroma remi je pokazatelj, da sta ekipi na teh derbijih povsem enakovredni in da da, ne glede na stanje na lestvici, odločajo malenkosti.

Zadnji prišlek iz našega naslednjega nasprotnika – Matevž Corel (v sezoni 2014/15 tudi prvi strelec Grosuplja) –  se s soigralci zaveda pomena sobotne tekme: “V soboto nas po krajšem premoru čaka tekma, ki jo vsi igralci že nestrpno pričakujemo. Pogled na lestvico daje občutek, da se Ivančani podajamo na lahko gostovanje, vendar s fanti na to tekmo še zdaleč ne gledamo tako, ampak jo jemljemo zelo resno. Gre za večni lokalni derbi, tako da motivacije ne bo manjkalo. Napovedujem borbo za vsako žogo, od prve do zadnje minute! S pravim pristopom, potrpežljivostjo in odgovornostjo v igri nam nova zmaga ne uide.”

Dvoboj naše in grosupeljske ekipe bo v soboto, 04. 11. 2017, ob 20.00, v športni dvorani Brinje v Grosuplju.

Vabljeni vsi ljubitelji rokometa v sosednje Grosuplje, da spodbujate naše fante do zmage.

 

Razpored tekem v novembru:

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 43 obiskov, današnjih obiskov 1)