Na včerajšnjem derbiju (več o tekmi) proti Škofljici si je težje gleženj poškodoval naš članski igralec Matevž Corel, ki je bil takoj (med tekmo) z nujno medicinsko pomočjo prepeljan v Klinični center v Ljubljano.

Zdravniki so potrdili, da gre za težjo poškodbo gležnja in Matevž je bil takoj ponoči že na operativnem posegu. Operacija je bila uspešna, Matevža pa sedaj čaka okrevanje oziroma rehabilitacija. Danes pa je za vse navijače iz bolnišnice sporočil: “Najprej bi se vsem navijačem, prijateljem in soigralcem zahvalil za izkazano podporo. Ravno zaradi take izjemne podpore se, kljub močnim bolečinam, danes počutim dobro. Občutki so sicer malo mešani, saj se tako grozne poškodbe ne dogajajo vsak dan. Ampak kar te ne ubije, te okrepi! Tako da ni predaje zame. Še posebej pa bi se rad zahvalil Maticu, Davidu Podržaju, Robiju in mislim da obema Simonoma, ki so mi močno olajšali čakanje na rešilca! Čestitke in hvala fantom za zmago!”

Matevžu celotna uprava, strokovno vodstvo in vsi igralci želijo uspešno okrevanje in da se kmalu ponovno vidimo na igrišču.

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 255 obiskov, današnjih obiskov 1)