Po veliki zmagi na sobotnem derbiju proti ekipi Škofljice se tempo tekem nadaljuje, saj to soboto naše člane že čaka nov nasprotnik. Tokrat se bodo našim fantom zoperstavili rokometaši Rudarja iz Trbovelj.

Zasavci so trenutno zasidrani v sredini lestvice, kjer držijo sedmo mesto (pet zmag in štirje porazi). V zadnjih dveh dvobojih lanske sezone (sezona 2016/17) so naši fantje dosegli zmago doma (32:24), v gosteh pa so morali priznati premoč (poraz z 33:29) igralcem Rudarja.

Po zmagi na derbiju so kapetan Simon Stopar in soigralci trenutno izjemno samozavestni, a obenem stojijo na realnih tleh in se zavedajo moči prihodnjega nasprotnika. Jakob Hrovat, ki je bil na zadnjih dveh tekmah v v izjemni formi (15 zadetkov), se s tem strinja in meni: “Z zmago na sobotnem derbiju smo samo še dvignili našo samozavest in motivacija za tekmo proti Rudarju seveda ne bo nič manjša, kajti Rudar igra zelo kvaliteten in hiter rokomet. Tekma bo vse prej kot lahka, zato si ne bomo smeli privoščiti napak in dopuščati nasprotnikom lahke gole. Vsekakor pa gremo na tekmo s pozitivnimi mislimi in ciljem da točki ponovno ostaneta v domači dvorani.”

Sobotni dvoboj desetega kroga 1.B rokometne lige, med našo ekipo RK SVIŠ Ivančna Gorica in RD Rudar Trbovlje, bo 25.11.2017. Pričetek srečanja bo ob 19.00! Vaša pomoč s tribun bo tokrat še posebej dobrodošla, saj se je že prej poškodovanim igralcem pridružil tudi nesrečni Corel.

Pridite v čim večjem številu in pomagajmo fantom do nove zmage

 

Sponzor tekme je podjetje R-UNIGARD d.o.o. iz Grosuplja!

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 94 obiskov, današnjih obiskov 1)