Mesec december vsako leto pomeni mesec raznoraznih zaključkov. Podobno bo tudi za našo člansko ekipo, saj ta sobota kapetanu Simonu Stoparju in soigralcem prinaša zadnjo domačo tekmo v letu 2017.

Nasprotnik bo, na sicer predzadnji tekmi 1.B lige v letu 2017 (naslednjo soboto fantje odhajajo na gostovanje na Ptuj), ljubljanska ekipa Krim-Olimpije. “Mulci iz Galjevice” kot se sami večkrat poimenujejo na družabnem omrežju Facebook, se trenutno nahajajo na sedmem mestu lestvice (štiri zmage, dva remija in pet porazov). Kljub odhodu kar nekaj nosilcev iz lanske sezone, ima trener Boštjan Brulec poletno ekipo, ki igra hiter rokomet. Nenazadnje so to dokazali to sredo, ko so v 1/16 finala pokala v gosteh izločili lanskoletnega prvoligaša Slovenj Gradec.

Ekipi sta se v lanski sezoni razšli enakovredno, saj smo doma zmagali mi (31:19), na Galjevici pa so bili boljši Ljubljančani z rezultatom 27:26. Naše fante ponovno čaka tekma, kjer bo potreben maksimalen pristop in borba za vsako žogo. Luka Zafran, igralec s precejšnjo bero izkušenj iz rokometnih tekem, pred tekmo svari pred našim naslednjim nasprotnikom: “Krim-Olimpija je še enkrat več dokazala, da znajo biti zelo neugoden nasprotnik. Igrajo hiter rokomet in znajo izkoristiti napake nasprotnika, tako, da bomo morali biti zbrani skozi celotno tekmo. Kot rečeno, je to zadnja domača tekma v tem letu, tako, da smo odločeni, da ob podpori naših navijačev osvojimo novi dve točki in ostanemo na 1. mestu.”

Dvoboj ivanških in ljubljanskih rokometašev bo to soboto, 09.12.2017 s pričetkom ob 19.00. Vabljeni vsi ljubitelji rokometa, da še zadnjih v letu 2017 podprete naše rokometaše.

Sponzor tekme je trgovina A1 Ljubljana Bežigrad, ki se ukvarja s sklepanjem in podaljševanjem pogodb za telekomunikacijskega operaterja A1, prodajo dodatne opreme in mobilnih telefonov, svetovanjem in optimizacijo stroškov mobilne in fiksne telefonije, kamor spada fiksni telefon, ineternet in TV

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 54 obiskov, današnjih obiskov 1)