Čeprav se veselje po tretji zaporedni zmagi v letu 2018 še ni povsem polegelo, naše fante že čaka novo srečanje, ki bo tokrat  dan prej kot ponavadi – v petek. Fantje se bodo odpravili na gostovanje v Radeče.

Radečani, izredno neugoden nasprotnik na domačem terenu, ki nobeni ekipi ne pusti dihat, se trenutno res na dnu lestvice (12. mesto) in jih čaka krčevit boj za obstanek. Na petnajstih tekmah so zmagali štirikrat, dvakrat remizirali in devetkrat izgubili. Ker jih do konca sezone čaka težak boj za obstanek v ligi, poskušajo na vsaki tekmi presenetiti/premagati nasprotnika. Nič drugače ne bo tudi na petkovi proti našim fantom.

Kako se zoperstaviti proti Štajercem, pa je na kratko pred dvobojem povedal naš levičar v ekipi Aljaž Bučar: “Na ekipo Radeč se pripravljamo kot na vsako drugo ekipo v ligi. Videli smo že, da če jih podcenjuješ, lahko tam hitro pustiš točke, kajti imajo v svojih vrstah izkušene igralce. tako da razlogov za podcenjevanje nimamo. Vsaka zmaga nam da dodaten zagon, vzdušje v ekipi je odlično in s takim pristopom gremo v Radeče po novo zmago”

Dvoboj radeških in ivanških rokometašev bo v petek, 23. februarja 2018 s pričetkom ob 19.00.

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 33 obiskov, današnjih obiskov 1)