Samo še nekaj dni nas loči od letošnjega drugega večnega lokalnega derbija proti ekipi Grosuplja.

V soboto, 17. marca 2018 nas od 19.00 naprej v naši dvorani čaka odličen rokometni večer. Na sporedu bo namreč večni lokalni derbi med našo člansko ekipo in ekipo Grosuplja. Zgolj 17 kilometrov oziroma 15 minut vožnje loči obe ekipi. Dvoboj, ki vedno prinese rokometno izenačen dvoboj (ne glede na stanje na lestvici) ter tokrat tudi odlično vzdušje v naši dvorano OŠ Stična.

Obeta se polna dvorana, da pa gledalci ne boste ostali “praznih rok” bo poskrbel tudi naš sponzor tekme podjetje VITATERM d.o.o. iz Ivančne Gorice, ki je uvoznik in distributer za klimatske naprave in toplotne črpalke Mitsubishi in Sinclair.

Sponzor sobotne tekme je podjetje VITATERM d.o.o. iz Ivančne Gorice, ki je uvoznik in distributer za klimatske naprave in toplotne črpalke Mitsubishi in Sinclair.

Na tekmi boste namreč gledalce deležni nekaj nagrad, ki jih prispeva omenjeno podjetje in se bodo razdelile med polčasom. Nekaj srečnežev med odmorom čaka tudi strel na gol in možnost osvojitve nagrade, ob koncu srečanja pa strokovni štab obeh ekip izbral tudi najboljšega igralca tekme.

Poleg vsega tega pa vse obiskovalce, ob prihajajoči pomladi, čakajo kuponi s s posebno ponudbo našega sponzorja Klime Vitaterm d.o.o.

Enkrat ste v tej sezoni, dragi naši navijači, že pokazali, da lahko skupaj napolnimo dvorano (proti RK Celje Pivovarna Laško), verjamemo, da lahko to storimo tudi to soboto.

Se vidimo v soboto, 17. marca ob 19.00. Zaradi izjemnega zanimanja, priporočamo prihod vsaj 30 minut prej.

Prispevek pripravil Mitja

 

(Skupno 64 obiskov, današnjih obiskov 1)