Po odlični tekmi na večnem lokalnem derbiju, polni dvorani in zmagi proti Grosuplju, gre karavana 1.B lige naprej. Naslednja tekma naših je gostovanje, to soboto, pri ekipi RD Butan plini Izola.

Primorci, še v lanski sezoni prvoligaška ekipa, se trenutno nahajajo na sedmem mestu lestvice drugega kakovostnega razreda slovenskega moškega rokometnega tekmovanja. Ekipa, ki jo vodi nekdanji slovenski krožni napadalec Peter Pucelj, je v devetnajstih krogih dosegla devet zmag, prav toliko porazov in en remi. Na tekmi jesenskega dela smo jih v naši dvorani premagali z rezultatom 29:22.

Tokrat je o napovedi tekme povedal naš mladi vratar David Podržaj, “Vsi se zelo dobro zavedamo, da odhajamo na zahtevno gostovanje v Izolo, saj so v vzponu. To so dokazali na zadnjih tekmah, ki so jih tudi zmagali. Na tekmo smo se pripravljali kot na vse ostale tekme v ligi, tako da bomo tekmo vzeli zelo resno, saj je Izola pokazala da so doma lahko zelo nevarna ekipa, mi pa se jim bomo zoperstavili in naredili vse, da gredo nove dve točki z nami nazaj v Ivančno Gorico in s tem bili korak bližje uvrstitvi v prvo NLB ligo.”

Dvoboj naše in primorske ekipe bo v soboto, 24. marca 2018, ob 19.00 v športni dvorani Kraška v Izoli.

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 82 obiskov, današnjih obiskov 1)