V soboto se za ljubitelje rokometa obeta odličen rokometni večer. Da pa ne bo ostalo samo pri rokometu smo skupaj z našimi sponzorji poskrbeli, da boste deležni tudi majhnih daril.

Poleg glavnega dela sobotnega večera, dvoboj vodilnih ekip 1.B lige – SVIŠa in Škofljice ki se bo pričel ob 19.00, boste na svoj račun prišli tudi gledalci. Poleg uživanja v rokometnih znanjih igralcev vodilnih dveh ekip, boste namreč za svoj prihod nagrajeni. Za vas bodo poskrbeli pri podjetju ELEVEN SPORT d.o.o. (zastopnik za blagovno znamko Erima, ki jo nosijo tako naši kot gostujoči rokometaši), saj bo vsak obiskovalec tekme prejel bon za 5 EUR za nakup športne opreme. 

Ponovno se obeta polna dvorana, za dodatno nagrado pa bo poskrbel tudi naš sponzor tekme podjetje VITATERM d.o.o. iz Ivančne Gorice, ki je uvoznik in distributer za klimatske naprave in toplotne črpalke Mitsubishi in Sinclair.

Na tekmi boste namreč gledalce deležni nekaj nagrad, ki jih prispevata podjetji ELEVEN SPORT in VITATERM in se bodo razdelile pred in med dvobojem.

Na tekmi boste namreč gledalce deležni nekaj nagrad, ki jih prispeva omenjeno podjetje in se bodo razdelile med polčasom. Nekaj srečnežev med odmorom čaka tudi strel na gol in možnost osvojitve nagrade, ob koncu srečanja pa strokovni štab obeh ekip izbral tudi najboljšega igralca tekme.

Poleg vsega tega pa vse obiskovalce, ob prihajajoči pomladi, čakajo kuponi s s posebno ponudbo našega sponzorja Klime Vitaterm d.o.o.

Dvakrat ste v tej sezoni, dragi naši navijači, že pokazali, da lahko skupaj napolnimo dvorano (proti RK Celje Pivovarna Laško in RK Grosuplje), verjamemo, da lahko to storimo tudi to soboto na dvoboju vodilnih.

Se vidimo v soboto, 7. aprila ob 19.00. Zaradi izjemnega zanimanja, priporočamo prihod vsaj 30 minut prej.

Prispevek pripravil Mitja

 

 

(Skupno 99 obiskov, današnjih obiskov 1)