V soboto je na sporedu zadnji dvoboj naše članske ekipe RK SVIŠ Ivančna Gorica v sezoni 2017/18. Sezona, ki se lahko ponovno vpiše v zgodovino našega kluba.

Ne samo mlajše selekcije, letos so blesteli tudi naši člani, ki imajo v soboto zadnjo tekmo in s tem odločilno žogo za preboj med elito. Kot se spodobi za takšno tekmo, za vas pripravljamo celodnevno dogajanje. Poleg rokometnega, tudi obstransko dogajanje.

Kot prve bodo na teren stopile naše mlajše selekcije, kjer lahko pričakujemo še tretji letošnji uspeh našega kluba. Z zmago nad Metliko bi si uvrstitev na zaključni turnir najboljših v Sloveniji zagotovili starejši dečki A. Poleg njih bodo na igrišče še stopili kadeti in mlajši dečki B. Pričetek dogajanja tekem bo ob 10.00 uri.

Razpored tekem mlajših selekcij:
Kadeti
10.00 RK SVIŠ Ivančna Gorica – RD Koper 2013

Starejši dečki A
11.45 RK SVIŠ Ivančna Gorica – RK Metlika

Po tekmah mlajših selekcij pa bo na sporedu turnir v mini rokometu (ob 14.00), kjer bodo svoje spretnosti, ki so se jih naučili v tej sezoni, pokazali naši najmlajši rokometaši v klubu. Nastopile bodo ekipe OŠ STIČNA, OŠ VIŠNJA GORA, OŠ ZAGRADEC, OŠ AMBRUS in OŠ KRKA.

Poleg rokometnega dogajanja tekom dneva in večerne tekme članske ekipe boste “na račun” prišli tudi gledalci. Naš sponzor tekme, Avtohiša PAN JAN, bo namreč pred dvorano predstavil svoja avtomobila znamk KIA in ŠKODA, poleg tega boste obiskovalci večerne tekme dobili kupon s popustom na tehnični pregled v njihovi Avtohiši (v Ivančni Gorici), ne bo pa manjkalo (pred dvorano) tudi pijače in jedače za pogasit žejna grla in lačne želodce.

Vsi skupaj lahko tako poskrbimo za prijetno sobotno dogajanje, ki se bo prevesilo v večerno rokometno tekmo, kjer bomo vsi držali pesti in navijači za naše člane, da z zmago proti ekipi Drave iz Ptuja, poskrbijo za naslov prvaka 1.B lige ter uvrstitev med slovensko rokometno elito.

Pred dvobojem pa bodo na račun prišle ekipe, ki so si že zagotovile nastop na zaključnem turnirju najboljših v Sloveniji, saj jih boste številni gledalci lahko pozdravili in jim čestitali za ta klubski uspeh. 

Vabljeni to soboto pred (in v) športno dvorano OŠ Stična.

Naš medijski sponzor ŠD Šport svoji Facebook strani pripravil prenos studijskega dela s strokovnim komentatorjem Romanom Zarabcem in trenutno poškodovanim našim igralcem Matevžem Corelom.

Sponzor tekme je AVTOHIŠA PAN-JAN iz Ivančne Gorice (www.panjan.si), ki vam nudi vse storitve s področja avtomobilizma. Od prodaje vozil znamke KIA in ŠKODA, do prodaje rabljenih vozil. Nudijo servisno delavnico za kvalitetno vzdrževanje, cenilno mesto, avtokleparstvo in avtoličarstvo za vse znamke vozil, tehnične preglede, zavarovanja in registracije vozil in še bi lahko naštevali.

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 84 obiskov, današnjih obiskov 1)