Začenjajo se sklepna dejanja sezone naših mlajših selekcij. Kot prvi bodo “na delu” naši mlajši dečki A (letnik 2005 in mlajši), ki jih to soboto čaka zaključni turnir najboljših štirih ekip v Sloveniji.

V Celju varovance trenerja Uroša Šparla čakajo boji proti ekipam Celja Pivovarna Laško, Škofljice Pekarna Pečjak in MRK Krka Novo mesto. Naše fante tako čakajo trije težki dvoboji – dvoboji proti ekipam, ki so v svojih polfinalnih skupinah prav tako osvojile prvo mesto. Najprej se bodo pomerili proti ekipi Celja (ob 10.00), nato jih ob 12.30 čaka dvoboj proti ekipi Krke ter nazadnje še ob 15.00 proti ekipi Škofljice.

Gledalci bodo v celjski športni dvorani lahko videli napete boje obetavnih igralcev letnika 2005 in mlajše. Ekipa tega letnika je v lanski sezoni (v konkurenci mlajših dečkov B) osvojila naslov državnih prvakov, vodi pa jo trener Uroš Šparl, ki je pred turnirjem povedal: “Moja pričakovanja so, da gremo v Celje in odigramo tri vrhunske tekme s ciljem, uživati v rokometni igri. Naš adut je obramba in če nam uspe strniti vrste menim, da nam tudi ugodni rezultat ne uide.”

Razpored zaključnega turnirja, sobota 19. maj 2018
10:00 RK Celje Pivovarna Laško – RK SVIŠ Ivančna Gorica
11:00 ŠD Škofljica Pekarna Pečjak – MRK Krka Novo mesto
12:30 RK SVIŠ Ivančna Gorica – MRK Krka Novo mesto
14:00 RK Celje Pivovarna Laško – ŠD Škofljica Pekarna Pečjak
15:00 ŠD Škofljica Pekarna Pečjak-RK SVIŠ Ivančna Gorica
16:00 RK Celje Pivovarna Laško-MRK Krka Novo mesto

Vabljeni vsi ljubitelji rokometa, starši, podporniki kluba, da v soboto dopoldne podprete naše mlade upe. Popoldne pa se vsi skupaj vidimo na zaključnem turnirju naših kadetov, ki bo potekal v naši dvorani OŠ Stična. 

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 184 obiskov, današnjih obiskov 1)