Po uspešnem začetku sezone med slovensko rokometno elito našo člansko ekipo čaka prvo gostovanje v tej sezoni. Žreb je določil, da se bomo pomerili proti lanskoletnemu konkurentu za prvaka 1.B lige – ekipi Dola TKI Hrastnik

Dolani, ki so v lanski sezoni v drugem kakovostnem razredu zaostali zgolj za našo člansko ekipo in se s tem skupaj z nami uvrstili v 1.NLB ligo, so sezono začeli manj uspešno kot mi. A to ne pomeni, da nas čaka lahko delo. Ravno nasprotno, naši fantje se zavedajo težkega gostovanja v dvorani Dolanka, obenem pa je še kako svež spomin na končnico sezone, ko so nas rokometaši Dola premagali v naši dvorani. Varovanci trenerja Aleša Sirka so v prvem krogu gostili ekipo Loke in jim povzročili precej preglavic, a so na koncu Ločani vendarle osvojili dve točki (Loka je zmagala z rezultatom 23:25).

V pretekli sezoni smo imeli z Dolani dva dvoboja, na prvem v gosteh smo zmagali z 25:29, na drugem doma pa so bili gostje boljši z 35:37. Glede na začetek sezone, izenačenost ekip, varovance trenerja Aleksandra Polaka čaka izredno napeto in težko srečanje. S tem se strinja tudi naš organizator igre Matic Košir: “Odhajamo na težko gostovanje na Dol pri Hrastniku, kjer bomo morali pokazati še eno odlično predstavo, če želimo domov prinesti 2 točki. Ključ do zmage bo čvrsta obramba in zbranost v napadu. Sicer pa vabim nase navijače, da nas v čim večjem številu podprejo tudi v dvorani Dolanka.”

Dvoboj dolskih in naših rokometašev bo v soboto 15. septembra ob 19.00 v športni dvorani Dolanka.

 

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 45 obiskov, današnjih obiskov 1)