Za deseti krog 1.NLB slovenske rokometne lige  je žreb določil da čaka našo člansko ekipo domači dvoboj proti vodilni ekipi lige – ekipi Ribnice.

Ribničani so trenutno aktualni državni podprvaki in si na lestvici delijo isto število točk kot Celje, a z boljšo gol razliko. Glede na to da prihajajo z iste regije nas tako čaka dolenjski dvoboj. Ribničani se zavedajo, da jih čaka vse prej kot enostavno delo, saj jih bo pričakala polna dvorana in naši fantje željni presenečenja. Žan Grojzdek, ki je trenutno drugi strelec ekipe (8 tekem in 36 zadetkov), je z naslednjimi besedami napovedal sobotni dvoboj proti vodilni ekipi lige: “Res je, da ima Ribnica na tej tekmi vlogo favorita, vendar bodo to morali dokazati v soboto na igrišču. Za presenečenje z naše strani bo potrebno pokazati najboljšo predstavo letos, z veliko borbe v obrambi in razpoloženimi vratarji, predvsem pa z veliko manj tehničnimi napakami v napadu in s tem preprečiti nasprotniku doseganje lahkih zadetkov. Pred polno dvorano nam bo to nekoliko lažje, zato vabim navijače da tudi tokrat pridejo v čim večjem številu.”

Z Ribničani smo se nazadnje pomerili v sezoni 2014/15, kjer smo na prvi (domači) tekmi slavili z rezultatom 34:29, na gostovanju v njihovih dvorani so slavili Ribničani z rezultatom 39:30.

Dvoboj naših in  rokometašev Ribnice bo to soboto, 17. novembra 2018 ob 19.00, in sicer v dvorani OŠ Stična. Vabljeni vsi ljubitelji rokometa, da spodbujate naše rokometaše.

SPONZORJA TEKME STA: 

  • podjetje Livmark d.o.o. iz Stične, ki se ukvarja s proizvodnjo izdelkov iz cinkovih litin in
  • CVETLIČARNA FLORISIMA prav tako iz Stične.

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 50 obiskov, današnjih obiskov 1)