Našo člansko ekipo to sredo čaka boj za uvrstitev med najboljših osem letošnje sezone slovenskega pokalnega tekmovanja, in sicer z ekipo MRK Ljubljana.

Ljubljančani (še v lanski sezoni so nastopali pod imenom KRIM-OLIMPIJA), ki jih vodi nekdanji pomočnik selektorja slovenske rokometne reprezentance – Bojan Čotar – so trenutno vodilna ekipa 2.A lige (tretji kakovostni razred slovenskega rokometnega tekmovanja). V letošnji sezoni še ne poznajo poraza, situacija v naši članski ekipi pa je povsem obratna. A vseeno je kakovost vendarle na naši strani, kar pa bodo morali kapetan Simon Stopar in soigralci zagotovo to pokazati na igrišču. Da dvoboj ne bo lahek, je lahko opozorilo tekma predzadnjega kroga 1.B lige lanske sezone, ko smo v dvorani Krim s težavo zmagali (z rezultatom 24:25), gostje pa so se takrat krčevito borili za obstanek.

Da so si naši fantje z zmago proti Rudarju in dobrim drugim polčasom proti Loki le malce dvignili samozavest, potrjuje tudi mladi Aljaž Kutnar in dodaja: “Zmago proti Rudarju smo dosegli z dobro obrambo in potrpežljivostjo v napadu in tako predstavo bo treba ponoviti tudi v Ljubljani, saj je nasprotnik močno motiviran in željan zmage. Zato bo potrebna maksimalna koncentracija skozi celotno tekmo in s čim manj tehničnimi napakami priti do želenega cilja in to je seveda zmaga ter uvrstitev v osmino finala pokala Slovenije.”

Sredin dvoboj osmine finala pokala Slovenije bo v dvorani Krim (Galjevica) s pričetkom ob 20.00.

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 64 obiskov, današnjih obiskov 1)