Naša članska ekipa je zaključila s pripravljalnim delom pred nadaljevanjem sezone in jih ta torek čaka prva tekma ligaškega tekmovanja v 1.NLB liga.

Gre namreč za zaostalo tekmo 11. kroga 1.NLB lige proti ekipi RK Gorenje Velenje, ki na lestvici trenutno zaseda tretje mesto. Z Velenjčani smo se nazadnje pomerili v sezoni 2014/15, ki pa so slavili na obeh srečanjih. Na prvi z rezultatom 35:31, na drugi (v naši dvorani) pa z rezultatom 24:39.

S tem tednom se je tako zaključilo obdobje priprav, Aleksander Polak je tako imel mesec dni časa da svoje varovance pripravi na tekmo z Gorenjem Velenjem. Pred samo tekmo smo ga povprašali o zadovoljstvu svojih fantov med pripravami? “V pripravljalnem obdobju smo meli kar nekaj težav s poškodbami in boleznimi tako da praktično nismo oddelali treninga v celotni zasedbi. Kljub temu so fantje dali svoj maksimum in v začetek drugega dela vstopamo samozavestni.”

Obenem pa seveda ni šlo brez vprašanja, kako čim “dražje prodati svojo kožo” proti velenjskim rokometašem, ki v svoji dvorani vsekakor veljajo za favorita? “V Velenje vsekakor ne odhajamo z belo zastavo ampak se boriti za vsako žogo, na koncu pa bomo videli kaj nam bo to prineslo.” 

Dvoboj velenjskih in naših rokometašev bo v torek, 29. januarja 2019 v Rdeči dvorani s pričetkom ob 19.00.

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 131 obiskov, današnjih obiskov 1)