Za našo člansko ekipo je dvaindvajset tekem rednega dela lige NLB, pred njimi pa še deset tekem lige za obstanek in to soboto je na sporedu prva tekma.

Žreb je določil da jih na prvi tekmi čaka gostovanje na drugem delu Slovenije, saj se bodo pomerili proti ekipi Jeruzalem Ormož. Z Ormožani imamo v tej sezoni negativen rezultat, saj so nas premagali na obeh srečanjih. Na prvi tekmi v naši dvorani so zmagali z rezultatom 25:29, na gostovanju v Ormožu pa smo izgubili z 29:27. Z devetouvrščeno ekipo rednega dela nas čaka torej vse prej kot lahko delo. A vendarle gredo naši na tekmo povsem neobremenjeni, saj je vloga favorita na strani domačinov.

Žan Grojzdek, ki se je pred tedni vrnil po poškodbi in ujel formo, pred srečanjem meni: “Pred nami je odločilnih deset tekem te sezone, prva že jutri na gostovanju pri izkušeni ekipi iz Ormoža, ki je zadnjih nekaj tekem dvignila svojo formo tako kot mi. Za zmago na tej tekmi bo potrebna koncentracija vseh šestdeset minut, ker znajo Ormožani kaznovati že vsako najmanjšo napako, predvsem pa mora naša obramba ostati na nivoju zadnjih tekem.”

Dvoboj naših in ormoških rokometašev bo v soboto, 23. marca 2019, in sicer ob 19.00 v dvorani v Veliki Nedelji. 

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 169 obiskov, današnjih obiskov 1)