Čas je za zadnjo domačo tekmo v sezoni 2018/19. V sezoni, kjer si fantje, kljub ogromno truda in želje, niso uspeli zagotoviti obstanka v prvi slovenski rokometni ligi.

V sezoni, kjer so osvojili četrto mesto v državi v pokalnem tekmovanju, jih tako čaka domače sklepno dejanje. Nasprotnik pa je ravno pravšnja ekipa, in sicer sosedje iz Trimo Trebnje. Slednji so osvojili prvo mesto v končnici za obstanek in tako v našo dvorano prihajajo povsem neobremenjeni, a z željo da dobijo sosedski derbi. Naša ekipa bo tudi tokrat oslabljena in pomlajena, a želja kljub temu ne bo manjkala. Vendar gre za sosedski derbi, ki je vedno poln naboja in želje po zmagi. Mladi in obetavni levičar Domen Košir se s tem strinja in dodaja: “Pred zadnjo domačo tekmo bo motivacija zagotovo na visokem nivoju, saj želimo ravno pred svojimi navijači pokazati dobro predstavo. Mlajši igralci pa bomo zagotovo imeli še dodatno željo za dokazovanje pred naslednjo sezono.”

Dvoboj naših in trebanjskih rokometašev bo v soboto, 25. maja 2019, in sicer ob 20.00 v dvorani OŠ Stična.

SPONZOR TEKME JE: 

  • podjetje R-UNIGARD – varnostno podjetje, ki s svojo agilnostjo zagotavlja hitre reakcije, s svojim osebnim pristopom pa plete dolgoročne odnose z vami!

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 131 obiskov, današnjih obiskov 1)