Po dveh odigranih tekmah nove sezone ima članska ekipa novo priložnost za osvojitev novega para točk, tokrat proti ekipi RK Dol TKI Hrastnik.

Na trenutnem točkovnem računu imajo varovanci trenerja Simona Stoparja trenutno 1 točko, in sicer z domače tekme proti Rudarju. Na gostovanju pri Slovanu so dvoboj žal zapustili sklonjenih glav. A že v soboto bo že nova priložnost da obogatijo svoj točkovni izkupiček, a nasprotnik bo vse prej kot lahek. V našo dvorano prihaja namreč ekipa RK Dol TKI Hrastnik, s katerimi smo se v lanski sezoni lige NLB pomerili kar štirikrat.

Dolani so v tej sezoni trenutno še brez poraza in tako v našo dvorano prihajajo kot favoriti (sodeč po točkovnemu izkupičku).  Dolani so na prvem srečanju premagali ekipo Črnomlja, v drugem krogu pa še ekipo Radeč. A za njih je to prvo letošnje gostovanje in tudi težji nasprotnik. Matic Košir, ki je v letošnji sezoni med izkušenejšimi igralci, pa tekmo napoveduje z naslednjimi besedami: “Ta vikend h nam prihaja ekipa Dola, ki nam je v preteklih sezonah povzročala kar nekaj težav na domačem parketu. Njihovo ekipo zelo dobro poznamo in vemo kje so najbolj nevarni. Pomembno pa je, da bomo igrali svojo hitro igro in poskušamo ponoviti predstavo iz pripravljalnih tekem, le tako se bomo v soboto lahko veselili dveh točk.”

Dvoboj naših in dolskih rokometašev bo v soboto, 28. septembra 2019, in sicer ob 19.00 v dvorani OŠ Stična.

SPONZOR TEKME JE: 

  • Blaževa pekarna iz Vira pri Stični.

Prispevek pripravil Mitja
Foto: Lin Gombač

(Skupno 90 obiskov, današnjih obiskov 1)