Našo člansko ekipo po šestih zaporednih zmagah tokrat čaka izjemno težko gostovanje, saj se podajajo k sosedom iz Grosuplja.

Rokometaši Grosuplja so novinci v ligi, po lanskoletni osvojitvi drugega mesta v 2.A ligi so se tako ekspresno vrnili med prvobeligaše. Derbi, ki ga lahko glede na bližino obeh klubov in zgodovino, imenujemo večni derbi bo potekal ne petkov večer v grosupeljski dvorani. Spomini na to dvorano izpred dveh sezon so še kako živi, ko smo v končnici tekme (po zapravljeni sedemmetrovki) z domačini remizirali. Razlogov za motivacijo je več kot dovolj. “Vse tekme v ligi so težke, zagotovo to še posebej velja, če gre tu za lokalni derbi. Želimo si, da bi tekmo odigrali v dobrem ritmu čimveč časa, brez nekih padcev v igri, kateri se nam pojavljajo. Če nam to uspe, se lahko nadejamo pozitivnega rezultata. Navijači vabljeni!!” pa je misli strnil naš kapetan Simon Stopar.

Dvoboj naših in grosupeljskih rokometašev bo v petek, 22. novembra 2019 ob 20.30.

Za vse, ki pa si ne boste uspeli ogledati tekme naših rokometašev v živo, pa bodo na Facebook strani rokometnega portala ŠD Šport pripravilo prenos v živo! 

Prispevek pripravil Mitja
Foto: Lin Gombač

(Skupno 145 obiskov, današnjih obiskov 1)