Včeraj je, v organizaciji občine Ivančna Gorica, potekala podelitev najboljših športnikov občine Ivančna Gorica, in sicer v sklopu tradicionalne prireditve ob prazniku dneva samostojnosti in enotnosti.

Med najboljšimi izbranimi športniki naše občine tudi letos ni šlo brez našega pridiha, tokrat v veliki meri. Na vrhuncu letošnje prireditve, ki sta jo pripravila Občina Ivančna Gorica in Zveza športnih organizacij Ivančna Gorica, je naš klub prejel nekaj lepih priznanj. Za najboljšega športnika občine Ivančna Gorica za leto 2019 je bil namreč izbran naš članski igralec Nik Pirnat. Obenem je bila za iztekajoče leto 2019 izbrana tudi najboljša športnica, in sicer je to postala taekwondoistka Renata Mavrič.

Nik Pirnat, ki je v tem letu zastopal klubske barve v slovenski mladinski reprezentanci, je po prejemu priznanja povedal: “Zelo sem vesel tega priznanja, saj je za mano najbolj uspešno leto do sedaj in mi priznanje predstavlja priznanje mojega truda in spodbuda za nadaljnje delo.”

Na prireditvi so, tako kot pretekla leta, izbrali tudi najboljšo ekipo v letu 2019. Ta naziv je v tem letu pripadel naši ekipi starejših dečkov RK SVIŠ Ivančna Gorica.

Poleg tega pa sta se še dva naša člana kluba uvrstila med prejemnike priznanj, in sicer Simon Vidmar (pri mladincih) ter David Skubic (pri starejših dečkih), ki sta prejela priznanje za odlične športne dosežke.

Sicer pa si lahko celotno fotogalerijo prireditve pogledaš na tej povezavi

Vsem prejemnikom priznanj iskreno čestitamo v klubskem imenu in jim želimo lepe praznike ter še uspešnejše leto 2020.

Prispevek Mitja Markuš
Foto: Gašper Stopar

(Skupno 589 obiskov, današnjih obiskov 1)