Začenjamo s predstavitvijo novincev, ki bodo v sezoni 2020/2021 branili barve SVIŠ-a. Kot prvega predstavljamo Amarja Hasića, 22 letnega vratarja RK Trimo Trebnje. Amar sicer prihaja iz Bosne in Hercegovine in je svojo rokometno pot začel v domačem klubu Krivaja, kjer je že pri 15-ih letih debitiral za člansko ekipo.

Pred leti se je skupaj z družino preselil v Trebnje in v sezoni 2015/2016 začel nastopati v mladinski ekipi Trima ter v dveh sezonah zabeležil 42 nastopov in dosegel tudi en zadetek. Sledili sta sezoni, ki ju je odigral pri članih, zbral pa je 14 nastopov. Zaradi izjemne konkurence v vratih, se je že lani zaradi želje po večji minutaži dogovoril za posojo na Škofljico. V 18-ih nastopih za tamkajšnjo ekipo je v 7. kolu dosegel tudi en zadetek in sicer ravno proti ekipi SVIŠ-a, ki je takrat slavila z minimalno prednostjo (35-36). Amar bo za RK SVIŠ nastopal kot posojeni rokometaš, dogovoril pa se je za enoletno sodelovanje.

Osebna izkaznica in kratek vprašalnik

Kako je prišlo do prestopa v novi klub?

Po pogovoru z upravo kluba smo se dogovorili za enoletno posojo.

Kaj pričakuješ od nove sezone?

Pričakovanja so zelo visoka, zato navijačem sporočam, da se bomo maksimalno borili.

Kako se boš kar najbolje vklopil v novo sredino?

Z veliko večino igralcev se poznamo že od prej, s preostalimi pa smo se že velikokrat srečali na igrišču, zato sem prepričan, da težav s prilagajanjem na novo okolje ne bo.

Kaj želiš sporočiti navijačem in privržencem SVIŠ-a?

Navijačem bi sporočil, da bom na vsaki tekmi dal vse od sebe in pomagal ekipi do novih zmag.

 

Amar dobrodošel in seveda srečno!

 

Dejmo SVIŠ!

(Skupno 393 obiskov, današnjih obiskov 1)