Kot zelo pomembno okrepitev predstavljamo Klemna Saška, 28-letnega domačina, ki se po šestih sezonah, ki jih je odigral v Trebnjem vrača v domače gnezdo in bo dobrodošla pomoč SVIŠ-evi pomlajeni zasedbi tako v obrambi kot v napadu.

Izkušeni desni zunanji je pred selitvijo v Trebnje za SVIŠ odigral 5 članskih sezon in v tem času zbral 118 prvenstvenih tekem (351 zadetkov), 10 pokalnih tekem (17 zadetkov) in 54 prijateljskih tekem (129 zadetkov). Še pred tem je bil član zelo uspešne SVIŠ-eve generacije, udeleženec finalnih turnirjev in najrazličnejših reprezentančnih akcij. Skupaj s še nekaterimi igralci je bil gonilna sila svoje generacije in nagrada za njegov trud je prišla, ko ga je v svoje vrste zvabil sosednji Trimo. Kempo se je SVIŠ-evim navijačem najbolj priljubil prav v zadnji sezoni pred odhodom v Trebnje, ko je na polfinalni pokalni tekmi proti Trimu s šestimi pomembnimi projektili poskrbel za zgodovinsko slavje v znamenitem Golovcu in nepozabno uvrstitev v finale Pokala ter osvojeno 2. mesto, ki bo za vedno zapisano v klubski anale. Vseh šest sezon nastopanja za trebanjski klub je odigral v prvoligaški konkurenci, kjer je zbral 179 nastopov in dosegel 420 zadetkov. Nastopil je tudi na 13-ih pokalnih tekmah in dosegel 25 zadetkov. Njegove bogate prvoligaške izkušnje bodo zagotovo v pomoč ekipi, veseli pa ga bodo tudi domači navijači.

Osebna izkaznica in kratek intervju

Kako je prišlo do prestopa v novi klub?

Po prekinitvi pogodbe v Trebnjem, smo z vodstvom kluba iz Ivančne hitro našli skupni jezik in se dogovorili za sodelovanje v prihodnji sezoni.

Kaj pričakuješ od nove sezone?

Pričakujem, da bomo igrali lep in hiter rokomet ter se borili za vrh prvenstvene lestvice.

Kako se boš kar najbolje vklopil v novo sredino?

Mislim, da z vključevanjem v ekipo ne bo težav, saj vse fante kot tudi trenerja zelo dobro poznam.

Kaj želiš sporočiti navijačem in privržencem SVIŠ-a?

Navijačem pa sporočam, da komaj čakam da se spet srečamo v dvorani.

 

Klemen dobrodošel nazaj in srečno!

 

Dejmo SVIŠ!

(Skupno 454 obiskov, današnjih obiskov 1)