Pred našo mlado poletno člansko ekipo je težko pričakovani 1. krog 1. B DRL v sezoni 2020/21. V soboto, 26. septembra 2020 ob 19.00 uri prihaja v goste tradicionalni nasprotnik RK Dol TKI Hrastnik. Glede na trenutno epidemiološko situacijo zaradi virusa covid-19 in vseh priporočil ter uredb smo v klubu pridobili dovoljenje NIJZ, da se tako članske tekme kot tudi tekme mladih selekcij odigrajo pred gledalci, a v skladu s priporočenimi navodili ter pred omejenim številom gledalcev (100-150 gledalcev).

Prednost pri ogledu domačih članskih tekem bodo imeli privrženci domačega kluba, ki bodo plačali članarino v znesku 30 €, za kar bodo dobili sezonsko vstopnico za ogled vseh domačih tekem državnega prvenstva in Pokala Slovenije.

Zagotovite si sezonsko vstoponico in tako rezervirajte svojo mesto na tribuni

V primeru prostih mest v dvorani, bo mogoče vstopnico po ceni 5 € kupiti tudi 15 minut pred pričetkom tekme na vhodu v dvorano. Mladina do 15. leta starosti ima prost vstop v dvorano, vendar samo v spremstvu starša, ki ima sezonsko vstopnico oziroma dnevno vstopnico.

Na tekmo pridite pravočasno, predvsem pa zdravi. Ob vstopu v dvorano bo obvezno razkuževanje rok ter uporaba zaščitne maske za celoten čas prireditve. S strani organizatorjev bo poskrbljeno za ustrezno varnostno razdaljo na tribuni, pri čemer naj člani istega gospodinjstva na tribuni sedijo skupaj.

Sezonsko vstopnico si lahko zagotovite z naročilom na elektronski naslov (svis1825@gmail.com) najkasneje do petka, 25. 9. 2020. Tako rezervirano vstopnico boste lahko prevzeli na blagajni, naprošamo pa vas, da pridete 30 minut pred tekmo, da bomo lahko uredili vse potrebno.

Zaradi lažje organizacije vse imetnike sezonskih vstopnic prosimo, da udeležbo na posamezni tekmi članske ekipe napoveste na elektronski naslov: svis1825@gmail.com najkasneje do 12. ure na dan tekme. Tako bomo lahko v primeru, da odpoveste udeležbo na posamezni tekmi, ogled tekme omogočili preostalim kupcem dnevne vstopnice.

Hvala za razumevanje!

S skupnimi močmi podprimo našo ekipo in ji tudi v teh težkih časih stojimo ob strani.

(Skupno 199 obiskov, današnjih obiskov 1)