Po 11-dnevnem zaprtju dvoran, so  v pričetku tega tedna rokometaši znova začeli s treningi, ta konec tedna pa bodo nadaljevali z državnim prvenstvom. Članska zasedba, ki ostaja neporažena, se danes podaja na gostovanje v Železnike (19.00), mladinci pa bodo jutri (16.30) v domači dvorani gostili zasedbo Ormoža. Obe tekmi si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali na spletu.

 

Skupaj z ekipo Šmartnega članska ekipa RK SVIŠ Ivančna Gorica zaseda vrh prvenstvene lestvice in je zabeležila 5 zmag (Dol, Rudar, Škofljica, Sevnica, Mokerc) ter ima popolni točkovni izkupiček. Ekipa Železnikov na drugi strani v 4-ih odigranih tekmah še ni okusila slasti zmage ali neodločenega izida, toda vseeno lahko pričakujemo žilav odpor domače ekipe. Srečanje, ki se prične ob 19.00 uri, boste lahko v neposrednem prenosu spremljali na povezavi https://www.twitch.tv/ggaljot.

 

Ker epidemija korona virusa narekuje ritem tekem, se člani v sredo (21. 4. 2021) podajajo na novo gostovanje v Črnomelj, kjer bodo odigrali zaostalo tekmo 3. kroga, že v soboto (24. 4. 2021) pa jih čaka domača tekma proti ekipi Brežic.

Mladinska zasedba RK SVIŠ Ivančna Gorica

Mladinska zasedba, ki še četrto leto zapored igra v prvi mladinski ligi, bo v nedeljo ob 16.30 gostila zasedbo iz Ormoža. Slednji imajo po sedmih tekmah prav toliko zmag, naši igralci pa imajo na drugi strani 5 odigranih tekem, na katerih so dosegli 3 zmage (Koper, Maribor, Mokerc) in zabeležili po en neodločen izid (Krka) in poraz (Celje). Mladinsko tekmo si boste v neposrednem prenosu, jutri ob 16.30 lahko ogledali na Facebook strani RK SVIŠ Ivančna Gorica.

 

DEJMO SVIŠ!

(Skupno 201 obiskov, današnjih obiskov 1)