Ivanški rokometaši nadaljujejo s tekmami državnega prvenstva in sicer jih čaka dvojček gostovanj. Najprej se bodo jutri, v soboto 9. 10. 2021 podali v Dobovo, kjer jih ob 19. uri čaka dvoboj z domačimi igralci. Naslednji teden sledi novo gostovanje pri Urbanscape Loki, nato pa še domača tekma z Mariborom. Nič kaj ugoden razpored, toda verjamemo, da bodo fantje dali vse od sebe in poizkušali nabrati čim več točk.

Gostitelji imajo na svojem računu eno zmago, ki so jo dosegli v prvem krogu proti Slovenj Gradcu (30-31). Sledile so tekme proti Trimu, Velenju in Loki, kjer so morali priznati premoč nasprotnikom. Tudi ivanški rokometaši imajo na začetku tekmovalne sezone zelo neugoden žreb in na svojem računu še nimajo točk. Na uvodu sezone so izgubili proti Ljubljani, nato pa kljub odličnemu vtisu proti Slovenj Gradcu, Trimu in Velenju ostali brez točk. Nadejamo se, da bo jutri v Dobovi drugače. Ekipi sta se med sabo pomerili v začetku avgusta, ko sta v Ivančni Gorici odigrali prijateljsko srečanje. Na koncu so tesno slavili gostje (22-23), velja pa upoštevati, da sta ekipi takrat komaj dobro začeli s pripravami na novo sezono.

Aljaž Kutnar, krilni igralec ivanške ekipe je pred tekmo 5. kroga povedal naslednje: »V soboto gostujemo pri Dobovi kjer bo težko gostovanje, saj v domači dvorani kažejo dobre predstave. Naredili bomo vse, da bomo iz gostovanja odnesli dve točki, kar pa bomo lahko naredili le s strnjeno igro v obrambi in hitro igro v napadu.«

Dragi navijači, vabimo vas, da ekipo RK SVIŠ Ivančna Gorica podprete tudi na gostovanju v Dobovi. Srečanje se bo pričelo ob 19. uri. Neposredni prenos bo možen tudi preko Facebook strani domače ekipe in YouTube kanala Rokometne zveze Slovenije.

DEJMO SVIŠ!!!

(Skupno 74 obiskov, današnjih obiskov 1)