Po zmagi in prvih osvojenih točkah v Dobovi, se Ivančani podajajo na novo gostovanje, tokrat na Gorenjsko, kjer bodo poizkušali svoje dobre igre potrditi proti Urbanscape Loki.

Gostitelji na prvenstveni lestvici zasedajo visoko četrto mesto in imajo na svojem računu 8 točk. Edini poraz so doživeli v tretjem krogu proti Slovanu, drugače pa zabeležili štiri zmage proti Ormožu, Velenju, Dobovi in Ribnici. Na drugi strani ivanški rokometaši z dvema osvojenima točkama zasedajo 10. mesto. Kljub temu pričakujemo napet in zanimiv dvoboj za nove prvenstvene točke.

Pred srečanjem 6. kroga smo za kratek komentar poprosili Domna Koširja, ki je povedal sledeče: “Po zmagi v Dobovi z optimizmom pričakujemo naslednjo tekmo v Škofji Loki. Vemo, da nam nasproti stoji kvaliteten nasprotnik in da nas čaka težka tekma, a verjamem, da se lahko z dobro igro nadejamo ugodnega rezultata.”

Tekma v Škofji Loki se začne ob 18. uri. Lepo vabljeni! Neposredni prenos bo omogočen tudi preko Facebook strani domače ekipe in Youtube kanala Rokometne zveze Slovenije.

Navijamo za SVIŠ!

(Skupno 76 obiskov, današnjih obiskov 1)