Gostovanje v Škofji Loki pri ekipi Urbanscape Loka se ni izšlo po željah rokometašev SVIŠ-a. Praktično od vsega začetka je bilo jasno, da bodo Ivančani težko prišli do kakšne točke ali dveh.

Že po 11-ih minutah so domači vodili z visoko prednostjo 7-1. Mlakar je poskrbel  za nekaj obramb, kar so njegovi soigralci pretopili v zadetke in rezultat znižali na 8-4, toda razlika je bila kmalu spet +6 (10-4). Nekaj upanja je posijalo v 22. minuti, ko je Sašek znižal na 10-6, vendar so na sceno zopet stopili domači in do polčasa razliko le še povečevali (15-8).

V nadaljevanju se razmerje moči na igrišču ni spremenilo, ekipa Urbanscape Loke ni popuščala vse do zadnjega sodnikovega žvižga. Strateg Ivančanov je minutažo porazdelil med vse igralce, tako, da so priložnost dobili tudi tisti, ki drugače igrajo manj. Zadnji gol na tekmi je pripadel naši ekipi, ko je končni izid postavil Pirnat (32-19). Največ zadetkov za ekipo SVIŠ-a je prispeval Timotej Knez (6), 5 jih je prispeval tudi Denis Zavodnik. Timotej je po tekmi povedal: »Imeli smo velike težave s postavljeno obrambo, kar je bilo razvidno tudi ob polčasu. Na začetku smo prejeli veliko lahkih zadetkov in s tem si je Urbanscape Loka ustvarila lepo prednost. Poskušali smo se vrniti nazaj s hitrimi nasprotnimi napadi, vendar smo naredili preveč tehničnih napak. Rad bi čestital tekmecem za zasluženo zmago.«

Nova priložnost za popravni izpit in nove točke bo že to soboto, ko v Ivančno Gorico prihaja zasedba mariborskega Branika. Srečanje se prične ob 19. uri. Napolnimo tribune in pomagajmo domačim fantom do novih točk.

Lepo vabljeni!

(Skupno 84 obiskov, današnjih obiskov 1)