Ivančani bodo jutri ob 19. uri v Dvorani OŠ Stična odigrali še zadnjo tekmo v koledarskem letu. V 13. krogu Lige NLB se bodo namreč pomerili z RK Celjem Pivovarno Laško, ki v tej sezoni še ne pozna poraza. Nato sledi tekmovalni premor zaradi evropskega prvenstva, v začetku februarja (op. 5. 2. 2022) pa bodo SVIŠ-evi igralci nadaljevali s prvoligaškimi boji. Drugi del bodo začeli na domačem parketu proti zasedbi MRK Ljubljane.

Jutrišnji dvoboj vodilne ekipe lige proti 12. uvrščeni ekipi SVIŠ-a, je zagotovo dober magnet, da obiščete tekmo in domače fante podprete tudi na zadnjem srečanju v tem letu. Ne pozabite na pogoj PCT in osebni dokument.

Celjski igralci imajo v letošnjem državnem prvenstvu izkupiček 11-ih zmag in enega neodločenega izida (proti Trimu), ivanški igralci pa s tremi zmagami (proti Dobovi, Mariboru in Šmartnemu) in osvojenimi 6-imi točkami zasedajo 12. mesto.

Nik Pirnat nam je pred srečanjem z najuspešnejšo slovensko rokometno ekipo povedal sledeče:K nam prihaja zelo kvalitetna ekipa Celja, ki letos še ne pozna poraza. Naš cilj je, da prikažemo lepo igro in se na zadnji domači tekmi pokažemo v dobri luči. Zavedamo se, da je pred nami težka naloga, saj imamo kar nekaj težav s poškodbami. Povabil bi čim več navijačev, da nam s podporo pomagajo doseči naš cilj.”

Sponzorji tekme so:

Mizarstvo Rogelj, Tomaž Rogelj s.p. iz Sušice pri Muljavi

Blaževa pekarna iz Vira pri Stični

in

Chemoplast d.o.o. iz Škofljice,

ki nudi široko paleto po meri oblikovane visoko zaščitne tehnološke in industrijske embalaže.

(Skupno 105 obiskov, današnjih obiskov 1)