Ivanški rokometaši bodo v 17. krogu Lige NLB, jutri ob 18. uri gostovali pri aktualnih državnih prvakih, RK Gorenje Velenje. Slednji na prvenstveni lestvici s tekmo manj zasedajo 4. mesto in imajo na svojem računu 21 točk. SVIŠ-evi igralci pa z 8-imi osvojenimi točkami zasedajo 12. mesto.

Na prvem srečanju v Ivančni Gorici so naši fantje dobili polčas (12-11), nato pa šele v zadnjih minutah morali priznati premoč gostom. Velenjski igralci imajo naporen ritem tekem, saj so med tednom odigrali srečanje Lige Evrope in na domačem parketu slavili proti francoski ekipi PAUC-a z izidom 33-32. Še pred tem so v državnem prvenstvu odigrali tekmo 15. kroga z Urbanscape Loko in v Rdeči dvorani zmagali z izidom 28-25, minulo soboto pa na gostovanju v Dobovi vpisali novi točki (26-34).

Iz domačega tabora je izjavo pred gostovanjem v Velenju podal Denis Zavodnik: “V soboto se odpravljamo na težko gostovanje. Vemo, da ekipa Gorenja trenutno igra v odlični formi, kar dokazujejo zmage v evropskem tekmovanju. Seveda ne gremo v Velenje z belo zastavo, zato upamo na dobro tekmo in obljubljamo, da se bomo borili do zadnje minute.” 

Neposredni prenos tekme boste lahko spremljali na Facebook profilu domače ekipe in Youtube kanalu Rokometne zveze Slovenije.

DEJMO SVIŠ!!!

(Skupno 52 obiskov, današnjih obiskov 1)