Od zadnje domače tekme proti sosednjemu Trimu iz Trebnjega smo pričakovali več, toda že kmalu po začetku srečanja in poškodbi enega ključnih igralcev ivanške zasedbe, Simona Vidmarja, je bilo jasno, da bodo gostje odnesli popolni točkovni izkupiček.

Kljub temu, da domačim rokometašem ni šlo prav nič od rok, smo bili priča izjemnemu vzdušju in polni dvorani. Navijači, hvala vam za vašo podporo tudi v takih trenutkih. Že na odmor so trebanjski levi odšli z zalogo devetih zadetkov (10-19), ki se je v nadaljevanju le še povečevala. Ob koncu tekme je semafor kazal 18-33.

Po srečanju je bil za izjavo na voljo srednji zunanji Andraž Justin: »Na začetku tekme nas je presenetila poškodba Simona (op. Vidmarja), po tem smo se poizkušali zbrati, vendar smo zgrešili preveč čistih priložnosti. Slednje so bile lepe, vendar jih nismo izkoristili. Potrebno je zbrati misli, dvigniti glave in se pripraviti na naslednje tekme, kjer moramo pokazati boljši obraz.«

Za popravek rezultatskega vtisa bo nova priložnost že jutri, v soboto, 8. oktobra, ko se bodo SVIŠ-evi igralci odpravili na gostovanje v Škofjo Loko, k tamkajšnji Urbanscape Loki. Tokrat se tekma začne ob 20. uri, krilni igralec Aljaž Kutnar pa je takole napovedal tekmo 5. kroga: Jutri gostujemo pri ekipi Škofje Loke, ki velja za težkega nasprotnika in v domači dvorani vedno kaže dobre predstave. Na nas je, da popravimo napake iz zadnjih dveh tekem, kjer naša igra ni bila taka kot bi si želeli, toda to nameravamo spremeniti že na tej tekmi. Dobro se pripravljamo na nasprotnika in mislim, da lahko s koncentracijo in željo skozi celo tekmo v Škofji Loki vzamemo nove točke.” 

Srečno!

Dejmo SVIŠ, navijamo za vas!

(Skupno 54 obiskov, današnjih obiskov 1)