Jutrišnji 9. krog Lige NLB prinaša dvoboj med domačo zasedbo RK SVIŠ Ivančno Gorico in aktualnimi državnimi prvaki, RK Celjem Pivovarna Laško. Srečanje se začne ob 19. uri. Po seriji gostovanj, se prvič po 1. oktobru fantje vračajo v domačo dvorano. Štirje neodločeni izidi in zmaga v zadnjem krogu proti mariborskemu Braniku ter zbranih 6 točk v letošnjem državnem prvenstvu pomeni, da varovanci trenerja Aleksandra Polaka na lestvici zasedajo 8. mesto. Aktualni državni prvaki iz Celja imajo po osmih odigranih krogih sedem zmag in en poraz, ki so ga doživeli v Trebnjem. Z istim številom točk kot naši sosedje, zasedajo drugo mesto na prvenstveni lestvici.

Ivanški rokometaši so po dveh zaporednih zmagah (op. Maribor in pokalna zmaga proti RK Dol TKI Hrastniku) lahko trenirali v sproščenem in prijetnem vzdušju, jutri pa bodo znova nabrušeni, da se kar najbolje zoperstavijo zasedbi Alema Toskića. Še je namreč živ spomin iz lanske sezone, ko so se naši rokometaši v zadnjem, 26. krogu Lige NLB odlično borili proti domačih fantom in po prvem delu zaostajali samo za zadetek (16-15). V nadaljevanju so Celjani sicer popravili svojo igro in na koncu zanesljivo slavili, toda slovenski javnosti in televizijskim gledalcem so se naši lepo predstavili. Pričakovanja in vtise pred tekmo je na kratko povzel odlični krožni napadalec Benjamin Cirar: “V soboto nas čaka domača tekma proti RK Celje Pivovarna Laško. Vemo kdo je na tej tekmi favorit. Odigrati moramo zbrano, disciplinirano in borbeno, po koncu tekme pa bomo videli kakšen rezultat nam bo to prineslo.”

Navijači, podprimo domače fante in jih z bučnim navijanjem nagradimo za letošnje odlične predstave. Znova napolnimo osnovnošolsko dvorano in poskrbimo za odlično vzdušje.

Sponzorja tekme sta:

  • VETERINA DOBRO-GROSUPLJE, ki ima veterinarski ambulanti v Ivančni Gorici in Grosupljem ter
  • podjetje BMI iz Gabrja pri Stični, ki razvija, gradi in nadzira nepremičninske projekte od ideje do uporabe ter s svojim znanjem in izkušnjami zagotavlja varno in zanesljivo naložbo v prihodnost.

Se vidimo v soboto ob 19. uri. DEJMO SVIŠ!

(Skupno 107 obiskov, današnjih obiskov 1)