Sobotni večer rokometašem RK SVIŠ Ivančna Gorica prinaša dvoboj 11. kroga Lige NLB. Ob 19. uri bodo domači fantje gostili novomeško Krko. Ekipa iz dolenjske prestolnice ima na svojem računu 12 točk in zaseda 5. mesto, Ivančani pa so v dosedanjem delu prvenstva, s tekmo manj, zbrali 6 točk in se nahajajo na 10. mestu prvenstvene lestvice.

SVIŠ-evi igralci so se po grenkem porazu iz Slovenj Gradca domov vrnili brez točk, jutrišnji nasprotniki pa so bili v zadnjem krogu na svojem igrišču boljši od Urbanscape Loke. Kljub točkovni razliki na lestvici se jutri nadejamo lepega rokometnega večera ter borbene in všečne igre, zato napolnimo osnovnošolsko dvorano in podprimo ivanške rokometaše.

Včerajšnji slavljenec in kapetan ivanške zasedbe, Nik Pirnat je pred srečanjem izjavil: Po nekaj težjih domačih tekmah smo z ekipo željni dobre predstave pred našimi navijači. K nam prihaja Krka, ki je letos nevaren nasprotnik za vsako ekipo v ligi, zato vemo da nas čaka zahtevna naloga. Vabim čim več naših navijačev, da nam pomagajo dobiti dve točki.”

Sponzor tekme je podjetje VICEROYS gradbeni inženiring d.o.o., iz Ivančne Gorice.

Se vidimo v soboto ob 19:00. DEJMO SVIŠ!

(Skupno 83 obiskov, današnjih obiskov 1)