Po Janezu Grumu, Davidu Pekeču in Luki Klemenčiču, je tokrat na vrsti za predstavitev še najmlajši član, ki se bo pridružil ekipi RK SVIŠ Ivančna Gorica.

Kot zadnjega izmed novincev predstavljamo krožnega napadalca, Lucijana Korošca, ki se prvič v svoji karieri podaja na tuje. Gre za mladega, 19-letnega Celjana, ki je svoje prve rokometne korake začel pri matičnem RK Celju Pivovarni Laško. V svoji prvi sezoni nastopanja v državnem prvenstvu (2014/2015) je z ekipo mlajših dečkov B osvojil 3. mesto v državi. Prešel je vse starostne kategorije v domačem klubu in z njimi posegal po najvišjih mestih. V svoji krstni sezoni nastopanja za mladinsko selekcijo je s soigralci postal državni prvak, v zadnjih dveh sezonah pa obakrat osvojil 3. mesto. Lucijan je nastopil na 49-ih mladinskih tekmah, na katerih je dosegel 81 zadetkov. Krožni napadalec, ki je stalni slovenski reprezentant, bo tako v Ivančni Gorici nabiral prepotrebne izkušnje in pomagal SVIŠ-evi ekipi s čim več zadetki, do čim boljšega rezultata med elitno druščino. 

Lucijan Korošec je za našo spletno stran povedal: “Zelo sem vesel in hvaležen za možnost nastopanja za klub kot je SVIŠ, saj sem si že od nekdaj želel igrati v 1.A ligi. Menim, da je to pravi klub za nadaljevanje moje rokometne poti, ker je delo z mladimi kvalitetno in verjamem, da bom zelo napredoval. Želim si, da bomo tako na igrišču kot v garderobi odlična ekipa, ki bo s pomočjo predanih navijačev vedno poskrbela za pravi derbi.”

Lucijan, dobrodošel!

(Skupno 413 obiskov, današnjih obiskov 1)