Kratek premor zaradi nastopanja Celja, Velenja in Krke v evropskih tekmovanjih, bodo danes kot prvi prekinili naši igralci, ki se na tekmo 11. kroga Lige NLB odpravljajo k vodilni ekipi lige, trebanjskemu Trimu. Na dolenjskem obračunu je vloga favorita jasna, in sicer na strani domačega moštva, toda varovanci trenerja Aleksandra Polaka so v letošnji sezoni že večkrat dokazali, da se lahko enakovredno merijo z ekipami iz samega vrha lestvice.

Potrditev tega so uvodna zmaga proti Ribnici in neodločena izida proti Celju ter Krki. Nenazadnje to dokazuje tudi prvenstvena lestvica, na kateri ivanški rokometaši zasedajo odlično 6. mesto. Z dvanajstimi zbranimi točkami, skupaj z Ribnico tesno sledijo ekipi Ormoža (13 točk), medtem ko ima vodilna trojica nekaj točkovne zaloge. Trimo vodi z osemnajstimi točkami, sledita Velenje in Celje z eno manj.

Ne pričakujemo borbe samo na igrišču, ampak tudi na tribuni trebanjske dvorane. Neposredna bližina sosedskega derbija, odlične predstave izbrancev Aleksandra Polaka ter rekordni obisk ivanške trdnjave, so zagotovo dobra popotnica, da se bo tudi v Trebnjem trlo zvestih navijačev in privržencev SVIŠ-a. Ti so letos še posebej glasni in številčni. Skupaj NAVIJAJMO ZA SVIŠ!

Zavedamo se kvalitete tekmeca, ki letos kaže odlične predstave. Na gostovanje kljub temu odhajamo s ciljem odigrati še eno dobro tekmo ter ponovno dokazati, da se lahko kosamo z ekipami iz vrha lestvice. Odigrati bomo morali eno najboljših, če ne celo najboljšo tekmo sezone, če želimo borbo za pozitiven rezultat,” je pred obračunom dejal levoroki Aljaž Kutnar.

 

(Skupno 56 obiskov, današnjih obiskov 1)