Sobotni večer rokometašem SVIŠ-a prinaša dvoboj 16. kroga Lige NLB proti večnim rivalom in sosedom iz Trebnjega. Srečanje se prične ob 19. uri. Navijači, domači fantje vas po prenekaterih ukrepih in omejitvah, vabijo, da pomagate napolniti ivanško dvorano do zadnjega kotička. Omejitev glede števila gledalcev ni, prav tako ni potreben pogoj PCT. Pravočasno si zagotovite najboljši sedež, saj se nam obeta pravi rokometni praznik.

Lanski podprvaki iz Trebnjega so v NLB Ligi odigrali 13 tekem in še ne poznajo poraza, saj so slavili 11-krat, dvakrat pa so se z nasprotnikom razšli z neodločenim izidom. S 24-imi točkami in dvema odigranima tekmama manj, se nahajajo na drugem mestu prvenstvene lestvice, med tem, ko Ivančani z 8-imi točkami zasedajo 12. mesto. V prvem delu tekmovalne sezone sta se ekipi v 3. krogu pomerili v Trebnjem, kjer so igralci SVIŠ-a odigrali odlično tekmo, vendar so na koncu morali priznati premoč domačinom, ki so slavili z izidom 30-27.

Če pogledamo še nekoliko nazaj, pridemo do sezone 2018/2019, ko sta ekipi nazadnje igrali v istem kakovostnem razredu. Na uvodu v sezono se Ivančani pred nabito polno dvorano srečanje dobili z izidom 24-19. Na povratnem dvoboju pa sta ekipi zamenjali vlogi, slavili so trebanjski levi z izidom 32-27. Sledila je še končnica za obstanek, kjer so obakrat slavili igralci Trima. Na domačem parketu z izidom 37-30, na povratnem srečanju v Ivančni pa s 27-33. Ne glede na stanje na lestvici in pretekle izide, se jutri nadejamo lepe rokometne predstave in bučne navijaške podpore.

Domači strateg Aleksander Polak je pred dvobojem s sosedi povedal sledeče: “V goste prihaja zelo kvalitetna ekipa iz Trebnjega. Zavedamo se za kakšnega nasprotnika gre, vendar se v tekmo ne podajamo z belo zastavo. Osredotočamo se na svojo igro in poskušamo odpraviti napake iz prejšnjih tekem. Obljubljamo borbo za vsak centimeter igrišča, hkrati pa se veselimo tekme brez omejitev in verjamem, da pred polno dvorano. Vabljeni navijači, da nas podprete v čim večjem številu.”

Sponzor tekme je podjetje MM Orodja d. o. o. iz Dobrove, ki se ukvarja s terensko prodajo vulkanizerskega repromateriala in strojev ter specialnega orodja za mehanične delavnice.

NAVIJAMO ZA SVIŠ!!!

(Skupno 82 obiskov, današnjih obiskov 1)