Rokometni klub SVIŠ iz Ivančne Gorice, vas v soboto, 8. aprila ob 19. uri vabi na ogled članske tekme 21. kroga Lige NLB, ko v goste prihaja ekipa Mariborskega Branika. Na zadnji domači tekmi so Ivančani, na krilih glasnih in številčnih navijačev, v zaključku srečanja strli odpor ekipe iz Krškega ter vpisali novi dve točki. Tokrat se obeta nova težka tekma v boju za obstanek med prvoligaško elito. Gostje iz Maribora na lestvici zasedajo 13. mesto in imajo na svojem računu 7 točk, Ivančani pa se nahajajo na 10. mestu s 13-imi osvojenimi točkami.

Na gostovanju v Ribnici je ekipa izpustila priložnost za zvišanje točkovnega izkupička. Kljub temu imajo varovanci trenerja Aleksandra Polaka lepo točkovno zalogo pred cono izpada, toda že jutri lahko z zmago in novima točkama zapečatijo usodo nasprotniku iz štajerske prestolnice. Na prvem srečanju v Mariboru, so ivanški igralci vpisali prvo zmago v sezoni.  Nadejamo se, da bo tudi jutri tako. Želimo si polne dvorane in odličnega navijaškega vzdušja, ostalo pa bodo storili igralci na parketu. Do konca tekmovalne sezone sledijo še gostovanja v Celju oz. Štorah, pri novomeški Krki ter v Velenju. Na domačem parketu pa se bodo Ivančani pomerili še s Slovenj Gradcem (22. april) in Ormožem (20. maj).

Krožni napadalec Jan Bevec je takole napovedal jutrišnji dvoboj: Čaka nas zahtevna tekma proti ekipi iz Maribora. Počutje v ekipi je pozitivno in vsi se zavedamo kaj nam prinaša zmaga. Optimalno smo se pripravili na nasprotnika in v tekmo gremo samo z enim ciljem. Lepo vabljeni vsi privrženci rokometa, da nas pridete bodriti v soboto ob 19. uri.”

Sponzorja tekme sta:

  • podjetje WEILER ABRASIVES d.o.o. iz Maribora, ki deluje v abrazivni industriji in
  • podjetje Boomer d.o.o. iz Ivančne Gorice, ki upravlja verigo trgovin za male živali Petish in ponuja veliko izbiro hrane in opreme za vaše ljubljenčke.

Lepo vabljeni, v soboto ob 19. uri v osnovnošolsko dvorano. DEJMO SVIŠ!!!

(Skupno 110 obiskov, današnjih obiskov 1)